google map div ready

Sinun yritys estonianislands.com portaalissa

estonianislands.com on matkailu-ja vapaa-aikaa käsittelevä kehittyvä ja asiakasystävällinen videoportaali, jonka tavoitteena on mahdollisimman aidosti esitellä Viron saarilla ja rannikolla sijaitsevia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, majoituspaikkoja ja rento toimia. Tavoitteenamme on videon-esittelyn avulla siirtää teidän operaatiota parhaiten kuvaavat tiedot, näe tuotteiden kuvauksia jne. Teemme parhaamme, että olisimme sivun käyttäjälle ja asiakkaallemme parhaat yhteistyökumppanit.  

Videon-demonstrointiin julkaiseminen

Meidän video

Valmistamme teidän operaatiosta videon-demonstrointiin ja julkaisemme sen portaalissamme. Vuosittaisen  julkaisemisen sopimuksen vuosimaksu on jaettu 12 kuukauden samansuuruisin kuukausimaksuihin. Tarkennetun tarjouksen laatimiseen ota meihin yhteys.

Tilaaja video

Valmistamme  videon-demonstrointiin teidän kuvattiin materiaalista. Julkaisemme teidän  valmistettu ja YouTube-ympäristöön laitettu videon tietojen ja mainostekstiin mukana.Teknisten edellytysten nähtäville ota meihin yhteyttä, niin voimme laatia teille tarkemman hintatarjouksen.

Turismisaared OÜ

Pärna 23, Orissaare 94601

Sähköposti: info@turismisaared.ee
Puhelin: +372 508 7917

Palaute