google map div ready

Grand Rose SPA Hotel

Tämän vuoden joulukuussa avattiin Kuressaaren ydinkeskustassa uusi hohdokas 130-paikkainen Grand Rose Spa hotelli, jonka yhteydessä toimii ylellinen Spa- ja saunakeskus Rosaarium. Uudessa hotellissa yhdistyvät uusi ja vanha tyyli. Koko rakennusta läpäisevä symboli on ruusu - rakkauden, nuoruuden, terveyden, puhtauden, ystävyyden ja menestyksen merkki. Ruusuilla on salaperäinen selittämätön vaikutus, niitä katsoessa monien sydän alkaa sykkiä nopeammin, syntyy erityinen onnentunne.

Hotellissa on:

  • 1 sviitti, jossa on parveke
  • 1 sviitti, jossa on avotakka 
  • 8 Rose Deluxe -huonetta
  • 55 kahden hengen huonetta, joista 1 on liikuntarajoitteisille soveltuva huone, 5 perhehuonetta ja 9 allergiahuonetta.

Hotellihuoneissa on WC, suihku tai kylpyamme, LCD televisio, kaapelitelevisio, wifi, puhelin, hiuskuivain, aamutakki, joissakin huoneissa on parveke. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.   

Spa- ja saunakeskus Rosaariumin suunnittelussa ja sisustuksessa on noudatettu hienoa ja eksoottista linjaa. Uudella tavalla suunniteltu Spa muodostaa allasosastoa ja saunakeskusta yhdistävän kokonaisuuden – hoidoista voi nauttia sekä uima-altaassa, että allasbaarissa.

Saunakeskuksen vierailijoiden käytössä ovat sanaario, suomalainen sauna ja höyrysauna. Tämän lisäksi löytyvät myös erilaiset hierontatilat, suolahuone ja rentoutumistilat.  

Grand Rose SPA HotelGrand Rose SPA HotelGrand Rose SPA HotelGrand Rose SPA Hotel
WWW:http://www.grandrose.ee
Sähköposti:info@grandrose.ee
Puhelin:+372 666 7000
Osoite:Tallinna 15, Kuressaare, Viro
Kaupunki:Kuressaare
Maakunta:Saarenmaa
Postinumero:93811