google map div ready

Pilgusen kartano

Pilgusen kartanon majatalossa voit majoittua avariin neljän hengen studiotyyppisiin huoneisiin, joissa on mm. lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tai kodikkaisiin yhden ja kahden hengen huoneisiin. Majatalon kaikissa huoneissa on wc ja suihku, osassa lisäksi keittiönurkkaus.

Oleellisena osana kartanon toiminnasta on seikkailu- ja elämysmatkailu, josta voi mainita mm. erilaiset opastetut luontomatkat ja matkat lähiympäristön nähtävyyksiin ja Lümandan alueen historiallisiin kohteisiin tutustumiseksi sekä ratsastus ja sukeltaminen. Esim. patikkaretki Mõndelaiule, matka Vilsandin saarelle (luonnonsuojelualue), lintujen- ja hylkeidentarkkailu. Lähiympäristöstä löytyy lisäksi Viidumäen luonnonsuojelualue, Loonan kartanon kivimuseo ja Sõrven niemen nähtävyydet.

Erilaisten "teemaleikkien" avulla vieraille esitellään kartanon historiaa ja sen kuuluisimman omistajan amiraali Fabian von Bellingshausenin elämää. Esim Aarteenetsintä on joukkueittain tapahtuva teemaleikki. Ohjelmaan kuuluvat myös rentouttava Saarenmaa savusauna, puinen kylpyallas, piknikretket, tai vaikkapa kivienmaalaus tai käsityöpaja.

Pilgusen kartanoPilgusen kartanoPilgusen kartanoPilgusen kartano
WWW:http://www.pilguse.ee
Sähköposti:rando@pilguse.ee
Puhelin:+372 524 0033
Osoite:Jõgelan kylä, Lümandan kunta, Viro
Maakunta:Saarenmaa
Postinumero:93312