google map div ready

Arensburg Boutique Hotell & Spa

Kuressaaren vanhankaupungin piispanlinnan ja puiston suorassa läheisyydessä.  Hotelli aukesi ovensa 300 vuoden ikäisessä rakennuksessa vuonna 2002, nykyaikaisempi lisärakennuksen osa valmistui vuonna 2007.

Hotellikompleksissa tapaavat toisensa muodikas arkkitehtuuri ja ajattomat arvot: sisustuksen tavoitteena on rinnastaa sekä painottaa vanhaa ja uutta. Yksityiskohtina koko sisustuksessa ovat olennaisia ylhäisissä kultaisissa kehyksissä olevat ylimykselliset taulufragmentit.

Teidän käytettävissään on yhteensä 46 mukavaa ja erilaista huonetta:

  • historiallisessa osassa 23 standard,
  • uudessa siivessä 17 superior,
  • 4 deluxe huonetta.

Hotellissa on 2 sviittiä:

  • vanhemmassa osassa oleva Arensburgin sviitti saunalla ja parvekkeella,
  • uudessa osassa sijaitseva Saarenmaan oopperapäivien kunniaksi nimitetty Oopperasviitti maailmankuuluisien oopperalaulajien nimikirjoituksellisilla valokuvilla.

Kaikissa huoneissa ovat hiuskuivattimet, LCD -televisio, kaapeli-TV, puhelin, Wifi , vessä, suihku/kylpyhuone. Standardihuoneissa ikkunat ovat aukaistavia ja valtaosassa näistä on kylpyamme. Superior ja deluxe huoneissa ovat eksklusiivit lattiasta kattoon ikkunat sekä jäähdytysjärjestelmä, minibaari ja aamutakit. Puolet näistä on valoisia vaalea- ja puolet sensuaaleja tummasävyisiä. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen sekä uimaaltaiden-saunojen rajaton käyttö.

Ravintolat

Hotellin kaksi erilaista siipeä antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita kahden hotellissa sijaitsevan ravintolan välissä: hotellin uudemmassa osassa sijaitsee 60-paikkainen tilava ja viihtyisä Lounge Ravintola Muusa, vanhemmassa osassa 50-paikkainen ilmapiiriltä juhlallinen ja tyylikäs takallinen Ravintola Arensburg.  

Arensburg Boutique Hotell & SpaArensburg Boutique Hotell & SpaArensburg Boutique Hotell & SpaArensburg Boutique Hotell & Spa
WWW:http://www.arensburg.ee
Sähköposti:arensburg@arensburg.ee
Puhelin:+372 452 4700
Osoite:Lossi 15, Kuressaare, Viro
Kaupunki:Kuressaare
Maakunta:Saarenmaa
Postinumero:93819